Nyhed

Mads Christian annoncerer koncerter

Singleaktuel sanger kendt fra X Factor kommer til Aarhus og København

Når vinteren begynder, vil den unge popsanger Mads Christian gæste Danmarks to største byer. Han besøger nemlig Train i Aarhus den 14. december og Vega i København dagen efter.

Samtidig er Mads Christian aktuel med singlen "Ringer om natten", som følger op på sidste års album Overtænker. I en pressemeddelelse giver Mads Christian udtryk for sin begejstring over de to kommende koncerter:

”Jeg glæder mig latterligt meget til de her to shows! Jeg har altid drømt om at spille i Vega, hvor jeg er kommet, siden jeg var helt ung. Alene i år har jeg været der fire gange, hvor min trommeslager Unge Jens har spillet med Artigeardit, Lamin, Xander og Jimilian. Aarhus bliver helt særligt, det er mit første headlinershow, og det bliver vanvittigt spændende”, fortæller den unge musiker og fortsætter:


”Vi er ved at lave et nyt, forbedret show og vi har udvidet bandet. Det bliver intet mindre end magisk. Der er intet, der slår at kunne synge sine sange foran folk, der ægte gerne vil høre dem. Så altså WOW, det bliver to x Årets Aften i Vega og Train!”

Den 22-årige musiker er kendt fra niende sæson af X Factor, hvor han fik en 6. plads. Siden sin deltagelse tilbage i 2016 er det gået stærkt for sangeren, der fik sit gennembrud i 2021 med de populære numre "Samme steder", "Det burde være mig" og "Perfekt som du er".


Tilmed er Mads Christian særlig populær og aktiv på sine sociale medier, hvor han – ligesom han er kendt for til sine koncerter – er god til at interagere med sine fans.

Billetterne til de to koncerter er netop kommet i salg i dag og kan købes HER.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Ucharmerende og akavet

 

ANNONCE