Nyhed

Ny bog om Poul Martin Bondes betydning for dansk musik

Bogen udkommer på to-års-dagen for Bondes død

Poul Martin Bonde døde for nu to år siden, men han nåede at efterlade et stort aftryk i den danske musikverden. Nu kommer der en ny bog ved navn Alt er godt, der handler om hans liv og betydning for dansk musik.

Bonde havde en lang karriere inden for musikverdenen. Han nåede således både at skrive for GAFFA og Aarhus Stiftstidende, være med til at udgive album med Kashmir, Østkyst Hustlers og Poul Krebs samt været talsmand for Smukfest gennem en årrække.

"Det er historien om en mand og familiefar, som alt for tidligt døde af kræft. Han nåede at gøre et uudsletteligt indtryk især på en lang række musikere, folk i musikbranchen og på sin mangeårige arbejdsplads Smukfest, så det i mere end en forstand har gjort ham udødelig," hedder det om bogen i en pressemeddelelse, som fortsætter:


"Bogen Alt er godt er forfattet af Karin Svennevig Hyldig, men fortalt råt for usødet af ingen ringere end Poul Martin Bondes mangeårige ven og samarbejdspartner, smukfestikonet FestiWalther, og en hel masse andre, som også går og savner festivaldynamoen, produceren, formanden, musikeren, iværksætteren, skærmtrolden, ordekvilibristen, konceptudvikleren, mediemanden, klæbehjernen, musikanmelderen, prisvinderen, livsnyderen, mentoren og talentspejderen Poul Martin Bonde."

På baggrund af sin bemærkelsesværdige karriere modtog Bonde i 2019 den særlige ærespris ”Tak Rock” ved GAFFA-Prisen 2019.

”Det største højdepunkt har helt klart været alle de utroligt spændende mennesker, jeg har haft glæden af at arbejde sammen med, kendte som ukendte,” udtalte han dagen efter til GAFFA.


Udgivelsen af bogen markeres med en reception den 25. august 2022 klokken 16-19 på Walthers Musikcafé i Skanderborg.

LÆS OGSÅ: Tak Rock-Pris-vinder Poul Martin Bonde: - Det største har været alle dem, jeg har arbejdet sammen med

ANNONCE