Nyhed

Phoebe Bridgers spiller med i gyserfilm

Sangerinden prøver kræfter med ny karrierevej

Inden længe udkommer en ny, amerikansk gyserfilm ved navn I Saw the TV Glow. Og på rollelisten finder man en række velkendte, musikalske navne at finde.

Helt præcist er det den amerikanske indiesanger Phoebe Bridgers, Lindsey Jordan – forsanger i bandet Snail Mail - og frontmanden fra Limp Bizkit, Fred Durst, der har valgt at tage et afbræk fra deres musikkarrierer for at prøve kræfter med skuespillet.

LÆS OGSÅ: Intens følelsesudladning – for første halvdel af teltet

Bridgers’ rolle i filmen går - ifølge Pitchfork – ud på, at hun skal spille med som en del af bandet Sloppy Joe. Rollen er ikke just fremmed for hende, da hun tilbage fra 2014 rent faktisk spillede bas i bandet indtil sin exit i 2015.

I Saw the TV Glow er instrueret af Jane Schoenbrun og handler kort fortalt om to teenagere, der knytter tætte bånd over et uhyggeligt tv-show, som på mystisk vis stopper med at blive sendt. Der er endnu ikke en dato for filmens udgivelse.

Phoebe Bridgers høstede hele seks flotte GAFFA-stjerner for sit 2020-udspil Punisher og gav i samme forbindelse et stort interview i GAFFA. Bridgers besøgte Danmark så sent som i sidste måned, hvor hun gav koncert på årets Roskilde Festival.

ANNONCE