Nyhed

PREMIERE: Hør ny single fra Elba

Forsmag på kommende debutalbum handler om sangerens nye begyndelse efter en hård tid

Den danske popsanger Elba har allerede udgivet to ep’er, og den nye single ”New Beginnings” er den 3. singleudgivelse forud for det kommende debutalbum, der udkommer i januar 2023.

Sangen markerer en ny begyndelse for Elba og fortæller om en hård periode i sangerens liv, der resulterede i en sygemelding og et tryk på pause-knappen i flere aspekter af livet.

Sangen bærer således på et særligt budskab, som Elba – Ellen Bathum – fortæller om i en pressemeddelelse:


”Jeg havde arbejdet alt for intensivt i for lang en periode, og pludselig var alting samtidigt også usikkert pga. corona-pandemiens hærgen. I efteråret 2021 ramte jeg muren og måtte holde en pause fra både skole og mit musikalske virke samt tage en masse ting i mit liv op til overvejelse”, udtaler hun og fortsætter:

 ”Efter et par måneder brød jeg blandt andet med flere samarbejdspartnere og valgte at starte på en frisk samt flytte hjem til min kæreste og familie i Thy. Denne periode i mit liv anser jeg for at være en ny begyndelse, hvor jeg nu er mere end klar til at vende endnu stærkere tilbage og til at slå et slag for at aftabuisere og snakke højt om de ting, der er svære og usunde for os mennesker her i livet”.


Den 9. september vil sangeren optræde med ”New Beginnings” i Go’ Morgen Danmark, og i løbet af efteråret vil hun ligeledes optræde flere steder: Den 8/9 på URBAN 13 i København, den 16/9 på Templet i Lyngby, den 8/9 til Songwriters in a Box i Holstebro, den 8/10 på Subhuset i Holstebro og et solo-show den 30/11 på Godset i Kolding.

LÆS OGSÅ: Ubesværet urban-fest med international pondus

ANNONCE