Nyhed

Punkguitarist fundet død – søn sigtet for drabet

Gord Lewis, guitarist og grundlægger af det canadiske punkband Teenage Head, blev i weekenden fundet død i sin lejlighed. Ifølge politiet bliver dødsfaldet behandlet som et drab.

Søndag den 7. august blev den 65-årige Gord Lewis (yderst til højre på foto), guitarist i punkbandet Teenage Head, fundet død i sin lejlighed i Hamilton, Ontario.

Den ubehagelige opdagelse af punkguitaristens lig bliver ifølge Toronto Star behandlet som et drab, og gerningsmanden er angiveligt Lewis’ 41-årige søn, som er blevet anholdt og sigtet for "second degree murder", hvilket svarer nogenlunde til uagtsomt manddrab på dansk.

Bandet Teenage Head har offentliggjort et opslag på deres Instagram-profil, som kan ses nedenfor, hvor de kommenterer tabet af deres guitarist Gord Lewis:

”Vi er knuste og forsøger stadig at bearbejde tabet af vores ven, bandkammerat og bror Gord Lewis. Vores hjerter er hos hans familie og alle, der kendte og elskede ham. Gord var en kraft og inspiration for mange. Du blev taget fra os alt for tidligt”.

Gord Lewis grundlagde Teenage Head tilbage i 1975 med sangeren Dave Desroches og trommeslageren Frankie Venom. Gruppen fik deres gennembrud i løbet af 1980’erne, ikke mindst med med deres andet album Frantic City, som indeholder numre som ”Let’s Shake” og "Somethin’ On My Mind." Deres seneste album udkom i 2008.

ANNONCE