Nyhed

The Raveonettes tager på dansk turné

Bandet besøger syv spillesteder til efteråret

Efter fem år uden nogle koncerter er gruppen The Raveonettes bestående af Sharin Foo og Sune Rose Wagner atter begyndt at spille live i 2022. De spillede på Spot og Heartland Festival og annoncerer nu en turné i løbet af november og december i år, hvor de besøger syv danske spillesteder.

Gruppen debuterede i 2002 med albummet Whip It On! og vælger nu at genopføre det 20 år efter dets udgivelse på deres kommende turné. I en pressemeddelelse udtrykker The Raveonettes også deres begejstring over at skulle turnere igen:

”… Vi er utroligt glade for, at Whip It On! stadig er en enorm inspirationskilde. Den plade bestod tidens prøve. Vi er ekstremt stolte af det album, og vi glæder os meget til at spille det i sin helhed sammen med andre Raveonettes-klassikere”.


Bandet blev dannet tilbage i 2001, hvor Wagner på guitar og vokal og Foo på bas og vokal hentede deres inspiration fra 1950’ernes amerikanske rock’n’roll og lyden af 60’ernes pigegrupper.

Sidenhen er deres diskografi vokset, og flere af deres album – eksempelvis Pe'ahi – har af GAFFA modtaget et væld af rosende ord:


"Det er en veritabel tropestorm med vidunderligt fræsende guitardrøn, drømmende melodier, knitrende støj og honningsøde harmonier og hooks, der sætter sig fast som kælne modhager i øregangene," lød det således i GAFFAs femstjernede anmeldelse af albummet fra 2014.

Turnéplan

17.11 - Turbinen, Randers


18.11 - Skråen, Aalborg

19.11 - Train, Aarhus

08.12 - Posten, Odense


09.12 - Tapperiet, Køge

10.12 - Godset, Kolding

14.12 - Store Vega, København


Billetsalget starter fredag 19. august kl. 10.00 via de respektive spillesteders platforme.

ANNONCE