Nyhed

VIDEO: Coldplay hylder Olivia Newton-John med version af “Summer Nights”

Der var dømt fællessang, da Coldplay, Natalie Imbruglia og Jacob Collier optrådte med sangen fra Grease

Coldplays forsanger, Chris Martin, sang Dannys del af “Summer Nights” tirsdag (den 16. august, red.) for at ære Olivia Newton-John, der spillede Sandy i Grease. Hendes del blev sunget af Natalie Imbruglia for i omkvædet at blive mødt af tredjestemmen, Jacob Collier.

Newton-John døde den 8. august 2022 i en alder af 73 år. Det skete efter en lang kamp med brystkræft.

LÆS OGSÅ: Olivia Newton-John er død

Hyldesten sætter de tre kunstnere på den lange liste af mennesker, der har æret Newton-John siden hendes død. Blandt andet skrev John Travolta, der spillede Danny i Grease, via Instagram:

”Jeg elsker dig så højt. Vi mødes på et senere tidspunkt, og vi skal alle være sammen igen. Din fra det første øjeblik, jeg så dig og for altid.”

Før ”Summer Nights” optrådte Martin og Imbruglia med hittet ”Torn,” som Imbruglia særligt er kendt for, skriver NME.

Imbruglia og Collier slog sig sammen med Coldplay på den tredje af seks koncerter på Wembley, hvor hver koncert har plads til 90.000 gæster. Og det giver noget af et udsyn, når lyset bliver tændt i de armbånd, der efterhånden er blevet synonym med Coldplays koncerter.

Man kan få en fornemmelse for, hvordan det ser ud, i deres helt nye musikvideo til sangen ”Humankind,” der er filmet under deres koncerter i Mexico City.

ANNONCE