Nyhed

Bang & Olufsen lancerer headset til gameren

GAFFA.dk - alt om musik

En ny udgave af Beoplay Portal er rettet direkte mod alle, der gamer på pc eller PlayStation

Normalt bliver der ikke trukket en direkte linje mellem gameren og headsets fra danske Bang & Olufsen. Men en ny udgave af det kendte headset, Beoplay Portal, vil rette den opfattelse.

Det er nemlig kommet i en ny udgave, kompatibelt med både pc og PlayStation og er faktisk rettet mod alle, der gamer, og så dem, der gamer på deres mobiltelefon.


Det præcise navn for det nye headset er Beoplay Portal PS/PC, og i en pressemeddelelse oplyser Bang & Olufsen, at headsettet har fået en ny trådløs dongle og en forbedret batterilevetid på op til 42 timer.

Headsettet har indbyggede mikrofoner, der overflødiggør den fysiske mikrofonarm, der ellers er standard på de fleste gaming-headset.


Netop fordi den mikrofonarm ikke er der, vil headsettet også kunne bruges til daglig brug, f.eks. til musik, pocast eller onlinemøder, oplyser Bang & Olufsen i pressemeddelelsen.

Headsettet har også den forventede støjreduktion, hvilket de fleste foretrækker til onlinemøder, men måske i mindre grad til gaming.

Lyden i Beoplay Portal skulle være tunet til at kunne levere et højt niveau af detaljer og nuancer, der skulle sikre den præcise lyd, som gameren ønsker og skal bruge for at have en fordel i spillet.


Der er også understøttelse for Dolby Atmos surround sound, hvilket er noget, både gamerne, musikelskeren og filmentusiasten sætter pris på.

Beoplay Portal bruger en 2,4GHz trådløs forbindelsen til såvel pc som PlayStation, og så understøtter det også bluetooth, hvis du ønsker at spille på din smartphone.

Billigt er sådan et headset dog ikke. Hvis du ønsker at game med et dansk designer-headset på hovedet, skal du ud at finde omkring 3.800 kroner, naturligvis alt efter, hvor du køber det. Et par søgninger på prisportaler vil muligvis kunne finde en bedre pris, men præcist med Bang & Olufsen kan det være svært – de er ofte ikke til at finde til nedsat pris.


LÆS OGSÅ: Køb koncertbilletter direkte i Snapchat

ANNONCE