Nyhed

Black Eyed Peas giver dansk koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Den nordjyske Nibe Festival kan i dag løfte sløret for den største tilføjelse til 2022-plakaten, nemlig 00’ernes hitmagere Black Eyed Peas.

Nibe Festival har kunnet vise et stærkt 2022-program, men et der udelukkende har indeholdt danske kunstnere. Det ændrer sig i dag, da festivalen kan invitere til et formodet brag af en fest, når Black Eyed Peas indtager Skalskoven onsdag den 29. juni.

Fra den hektiske ”Pump It” til sexbomben ”My Humps” og klubhittet ”I Gotta Feeling”, har det i næsten to årtier været umuligt at tage i byen eller til fest, uden at Black Eyed Peas har fyret flammer under fødderne på alverdens dansegulve.


Bandet er desværre ikke helt den konstellation, som man forbinder med alle disse hits, da Fergie forlod gruppen for godt og vel fem år siden. Bandet er derfor tilbage til den trio, de oprindeligt startede med at være, og som will.i.am har udtalt, kan de stadig lave musik, selv uden Fergie. Senest udgav de albummet TRANSLATION, hvor deres soundtrack til filmen Bad Boys For Life ”RITMO” blandt andet er at finde, en sang som ikke er langt fra at runde 1 milliard afspilninger på YouTube.

Black Eyed Peas kan altså stadig producere hits og vil forhåbentlig levere en mindeværdig koncert med god energi og pulserende basrytmer.

Nibe Festival er fra den 29. juni til den 2. juli, og billetterne kan købes via festivalens hjemmeside.


LÆS OGSÅ andre tilføjelser til Nibe festivals 2022-program.

Varm op til koncerten med det førnævnte J Balvin samarbejde ”RITMO (Bad Boys For Life)”:


ANNONCE