Nyhed

Ganger-sanger annoncerer solo-debutalbum – hør ny single

GAFFA.dk – alt om musik

Sangerinden Ninna Lundberg, kendt fra den roste gruppe Ganger, udgiver i dag nyt nummer som soloartist og annocerer kommende debutalbum.

Ninna Lundberg har med sin markante og originale stemme allerede markeret sig på den danske musikscene med musikprojektet Ganger. Nu er hun klar til udgive sin første single på Gangers pladeselskab Yachtvej – og første single siden 2018 – med titlen “Something in the Soil”. 

Nummeret byder både på harmoniske korharmonier, el-bas samt blæser- og strygerarrangmenter, der ledsager Lundbergs forførende vokal. Om singlen har den danske sangerinde selv udtalt:  “Den handler om at mindes og hylde de relationer – store som små – som vi giver afkald på i løbet af et liv, men som er med til at forme os og gøre os til dem, vi er. De relationer, der ikke havde ordentlig grobund eller betingelser for at trives og overleve, og derfor måtte lide en naturlig død."


“Something in the Soil” er en smagsprøve på Lundbergs kommende debutalbum, der kommer til at bære titlen Two Two of You, og som i følge pladeselskabet skal byde på et spændende miks af “eksperimenterende vuggeviser, støvede klavermelodier og field recordings fra land og by”. Albummet udgives efter planen senere i år.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Intense vokale kraftpræstationer blev Gangers trumfkort

Lyt til nummeret nedenfor:


 

 





ANNONCE