Nyhed

Håbefuld hjertevarm melankoli kendetegner danske ME AND MARIAs nye album

GAFFA - alt om musik

ME AND MARIA rammer dybt med deres blide sange, der inviterer til ro og fordybelse

Danske ME AND MARIAs udgivelse “Strejf af fred” består af blide, danske tekster, der emmer af nærvær og inderlighed. Der er en skrøbelighed i både vokal og det melodiske basguitarspil, som virker afvæbnende. 

Duoen består af Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson. De mødte hinanden i 2015 og har siden udviklet deres egen sound og forfattet tekster, der fortæller om lyset og mørket i livet. Som lytter genkender man deres oplevelser om sorg, angst og ensomhed, og de er eminente til at sætte ord på følelser, som er svære at udtrykke. 


På deres nye plade finder man, “Den du var”. Musikvideoen til dette nummer fremhæver en række mennesker, der viser et navn til kameraet – et navn, der symboliserer et menneske, der er gået bort. Du bliver blidt grebet af dette stemningsfulde nummer, der handler om at minde og ære én, man har mistet.

Bandet har tæt kontakt til deres lyttere og har derfor, både i “Den du var” og i deres seneste musikvideo, involveret følgerne. Til titelnummeret “Strejf af fred” har følgere til bandet indsendt klip af situationer, der bringer dem “strejf af fred.” Hjerterum og fred er i højsædet i videoen. Nummeret giver dig smil på læben og fylder samtlige celler med varme og hjertelig ro.

Om idéen bag deres projekt fortæller ME AND MARIA: ”Vi vil gerne skabe plads til alle følelser med vores musik, så lytterne mærker, at det er okay at føle, hvad end de føler. Vi kender til mørket, men vi kender også til at finde vejen gennem mørket, og det håber vi, at lytterne oplever i vores sange”. 


Musikken kan streames på alle streamingtjenester og bandet følges på Facebook, Instagram, YouTube og meandmaria.dk


Tag en stund til ro og eftertænksomhed og nyd de hjerteåbnende sange:

ANNONCE