Nyhed

Hardcore-bandet Beartooth kommer til Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Bandet vil være til at finde i Pumpehuset i København den 8. juni, og på Train i Aarhus den 12 juni 2022.

Det amerikanske post-hardcore-metalband Beartooth bringer deres dels sårbare og dels aggressive lyd til København og Aarhus, den kommende sommer. Er man typen, der ikke udelukker sammenkoblingen mellem tårer og moshpits, er det klart et show, man vil opleve.

Beartooth står nu, efter ni år i branchen, som et af de store navne, der stadigt holder arven fra slut-90’erne og start-00’ernes metalcore og post-hardcore i live. Med de karakteristiske dobbeltpedaler, de hårdtslående riffs og frontmand Caleb Shomos torturerede og melodiske vokal, er de et nutidigt svar på en genkendelig lyd.

Hjernen bag bandet, den tidligere nævnte Shomo, har ikke bare lænet sig tilbage i løbet af de sidste to års verdenstilstand. 2021 bød nemlig på udgivelsen af bandets fjerde studiealbum Below, der blev modtaget med kyshånd af anmeldere rundt omkring i metalsfæren. I blandt albummets sange var der den lockdown-relaterede ”Fed Up”, der om noget også kan indikere, hvilken energi bandet vil dukke op med. Efter to år med manglende tour-muligheder er bandet nu klar til at lade loftet lette for sine loyale fans.

Som opvarmning tager Beartooth sine Slipknot-inspirerede kammerater August Burns Red med, og tager man specifikt til deres show i Aarhus, vil man ydermere få fornøjelsen af det canadiske screamo band Silverstein.

LÆS OGSÅ: New Zealand forsøger at skræmme demonstranter væk med 90'er-hit

Billetsalget starter onsdag d. 16 februar klokken 09:00 via Live Nation.

Varm op med "The Past Is Dead":

ANNONCE