Nyhed

Hitrapperen Pind tager på turné

GAFFA.dk – alt om musik

En af Danmarks mest spændende nye rappere Pind drager på turne rundt i landet til foråret.

Sammen med en masse andre trådte Frederik Pind for alvor frem på den danske hiphop-scene lige oveni Corona, og har derfor været ret begrænset i forhold til at komme ud med sin musik. Særligt hans koncert i Store Vega i 2020, der måtte corona-aflyses, gav blod på tanden for at komme ud og interagerer med sine fans:

"Vi har ventet længe på at få lov til at gøre det her ordentligt. Det vil være en underdrivelse at sige, at aflysningerne har været hårde for alle involverede, så humøret er tårnhøjt. Jeg har brugt ventetiden på at udforske ny lyd og finde min plads som musiker – ikke mindst på den danske musikscene, men også i mit eget sind. Glæder mig til at se folks ansigter og mærke energien fra nogle ægte mennesker," udtaler Pind.


Pind har markeret sig ved en række numre, der alle har været i rotation på P3, og særligt hans debut-ep Videre var med til at sætte ham på kortet. Blandt andet på singlen "Plastic", hvor Benjamin Hav medvirker, og nyligst "Avalon" og "Jeg har glemt", har Pind vist sig som en talentfuld historiefortæller med ærlige tekster om udlængsel, rastløshed og kærlighed. 

"Jeg savner energien. Tiderne har ændret sig, men drømmene er stadig de samme," siger Pind.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Psykedelisk firmafest i Benjamin Havs nye musikvideo


Koncerter

Fr. 22/4 – Rønne, Rasch Pakhuz

Lø. 23/4 – Odense, Posten


To. 28/4 – København, Store Vega

Fr. 29/4 – Aalborg, Musikkens Hus

Fr. 6/5 – Ringkøbing, Spillestedet Generator


Lø. 7/5 – Aarhus, Spot Festival

Køb billetter: http://www.gig.to/pind

Varm op med "Avalon":

ANNONCE