Nyhed

Indierock-trioen Wallows kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Bandet spiller i Vega 2. februar 2023

Næste år vil den amerikanske indierock-trio Wallows, være til at opleve for første gang på dansk grund. Nærmere bestemt spiller de koncert i Store Vega den 2. februar 2023.

Med en lyd præget af henholdsvis indie-folk og rock samt bedroom-pop er det ikke svært at forestille sig en koncertoplevelse, der byder på store smil såvel som en vis grad af ungdommelig introspektion.


Med det storhittende Clairo-samarbejde ”Are You Bored Yet?”, et nyt album på trapperne og flere awardnomineringer er der ingen tvivl om, at Wallows har en vind i ryggen, der nok vil blæse publikum omkuld.

Koncertannonceringen akkompagneres med udgivelsen af singlen ”Especially You” med en tilhørende musikvideo (som kan ses ovenfor). Med denne nye single samt den indiefolkede 2021- single ”I Don’t Wanna Talk” kan man i den grad begynde at glæde sig til deres kommende album Tell Me That It’s Over. Et album, hvor bandet har formået at hive produceren Ariel Rechtshaid ind, en person, der senest har stået for produktionen af blandt andre Haims og Vampire Weekends seneste udgivelser.

Billetsalget begynder fredag den 11. februar 2022 klokken 10:00 via Billetlugen.


ANNONCE