Nyhed

Kanye West giver forsmag på nyt album – se stjernespækket hiphop-billede med svensk rapper

GAFFA DK - alt om musik

Et “listening party” fandt sted i Los Angeles tidligere på ugen til det ventede album DONDA 2.

Der er fart over feltet for 44-årige Kanye West, nu kaldet Ye, der blandt andet befinder sig midt i en meget offentlig skilsmisse med reality-ikonet Kim Kardashian og samtidig dukker op til flere stjernespækkede events inklusive Paris Fashion Week med sin nylige kæreste Julia Fox. Senest er Kanye involveret i flere store hiphop-udgivelser, heriblandt den seneste single fra Pusha-T, og i en ny instagram video annoncerer han februar som “Black Future Month” blandt en mørkklædt cirkel af mennesker.

Ikke nok med det, så har han også haft tid til at arbejde på sit nye album DONDA 2, som er efterfølgeren til det første DONDA album, der er opkaldt efter hans afdøde mor, og som udkom i august sidste år. Mandag nat blev der altså holdt en privat lytte-fest til DONDA 2 ifølge NME. Blandt de tilstedeværende var blandt andre Travis Scott, Drake og Future. Baby Keem, der også var at finde på det første DONDA album, var også tilstede, og den svenske rapper Yung Lean deltog  også. Se billedet nedenunder:


Artiklen fortsætter under billedet

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af ye (@kanyewest)


Til venstre på billedet ser man Kanye, der har maskeret hele sit ansigt i sort. Baby Keem i grøn hue og Travis Scott i brun kasket befinder sig i baggrunden, mens Drake viser håndtegnet “6”, der symboliserer hans fødeby Toronto. I midten er den svenske rapper Yung Lean, der brød ud på scenen i starten af det sidste årti og gjorde sig bemærket med sin euforiserende cloud-rap.

DONDA 2 er sat til at udkomme den 22. februar (2.22.22), og her tager Future styret som hoved-producer, mens kontroversielle Marilyn Manson også fortæller, at han er involveret i projektet.

Samtidig kan vi den 16. februar se frem til den første del af Netflix-dokumentaren Jeen-Yuhs, som har været undervejs i 24 år, og som spænder over hele Kanye’s karriere. Kanye forlangte at få adgang til redigeringsrummet inden dokumentarens udgivelse, men blev afvist af instruktørerne.


ANNONCE