Nyhed

Michael Jackson-spillefilm på vej – "Bohemian Rhapsody"-producer står bag

GAFFA.dk – alt om musik

Filmen bliver skabt med Jackson-familiens godkendelse

Der er ved at blive forberedt en spillefilm om Michael Jacksons liv, skriver Variety. En af producerne bag filmen bliver Graham King, som også producerede filmen Bohemian Rhapsody om Queen-sangeren Freddie Mercurys liv, og manuskriptet bliver skrevet af John Logan, der ligeledes skrev manuskript til film som Gladiator, The Aviator (som Graham King også producerede) og Skyfall.

Filmen, der får titlen Michael, bliver skabt med Jackson-familiens godkendelse, og den bliver ud over Graham King også produceret af John Branca og John McClain, der er medbestyrere af Jacksons bo. Graham King har mødt Jackson-familien gentagne gange.


"Jeg mødte første gang Jackson-familien i 1981, og jeg er ydmyg over at bringe arven fra dem op på det store lærred. Da jeg så Victory Touren på Dodger Stadium (med The Jacksons i Los Angeles, red.), kunne jeg aldrig have forestillet mig, at jeg 38 år senere ville få det privilegium at være en del af denne film," siger Graham King i en pressemeddelelse, citeret af Variety.

Ifølge samme pressemeddelelse vil filmen "give publikum et dybdegående portræt af den komplicerede mand, som blev the King of Pop. Den vil genoplive Jacksons mest ikoniske optrædener, ligesom den vil give en grundig indsigt i entertainerens kunstneriske proces og personlige liv".

Michael Jackson døde i 2009 af en utilsigtet overdosis sovemedicin, 50 år gammel. I løbet af sin 45 år lange karriere nåede han at sælge over 400 millioner plader, hvilket gør ham til en af historiens bedst sælgende kunstnere. Han mødte imidlertid også nogen modgang, ikke mindst gentagne beskyldninger om pædofile overgreb. Han blev dog frikendt ved en retssag i 2005, men beskyldningerne vendte tilbage i 2019 i forbindelse med dokumentarfilmen Leaving Neverland.


LÆS OGSÅ: VIDEO: Se teaser for ny Janet Jackson-dokumentar

ANNONCE