Nyhed

Nye tablets skal sikre underholdning og kreativitet på farten

GAFFA.dk - alt om musik

Samsung har lige lanceret en række nye tablets og kalder den selv den største og mest alsidige serie til dato

I onsdags afholdt Samsung en stor lanceringsevent, hvor de blandt andet lancerede deres nye smartphones, S22-serien, men samtidig introducerede de også verden for deres nye serie af tablets, Galaxy Tab S8-serien.

Samsung fortalte på pressemødet, at Galaxy Tab S8-serien kommer med forbedrede videooplevelser med ultravidvinkel i frontkameraet, en kombination af tre mikrofoner og intelligent automatisk justeringsteknik, der placerer brugeren midt i billedet, så du altid får en professionel videosamtale eller oplevelse.


Den største af det tre modeller, Galaxy Tab S8 Ultra, har fået en 14,6” Super AMOLED-skærm og 120Hz opdateringshastighed, mens den også skulle være den tyndeste og letteste tablet fra Samsung.

Alle modellerne er udstyret med fire højttalere, der har Dolby Atmos for at sikre en rigtig god lyd, hvis du sidder og ser en film eller koncert på en af de nye tablets.


Brugerne skulle kunne udfolde deres kunstneriske side, for de nye tablets har fået den hurtigste processor, Samsung til dato har smidt ned i en tablet, og så kommer de i en række forskellige hukommelseskonfigurationer, med mulighed for at udvide dem med hukommelseskort.

Samsung lover, at den nye serie har fået endnu bedre batterilevetid og hurtigopladning.

Galaxy Tab S8 Ultra og S8+ har fået en nye og forbedret S Pen med opdateret software, som skulle gøre det endnu lettere for brugerne at tegne, skrive eller male på skærmen – rigtig godt for de kreative. Men også præcisionen er forbedret, hvilket er en fordel, hvis du arbejder med programmer, hvor det er vigtigt at være præcis på skærmen, f.eks. video- eller lydredigering.


Den nye serie består af Galaxy Tab S8, S8+ og S8 Ultra, og den midste model får en startpris på omkring 6.000 kroner med 128GB hukommelse, mens S8+ kommer til at starte på 7600 kroner for 128GB versionen, og S8 Ultra vil få en startpris på 9.300 kroner, ligeledes for 128GB versionen.

LÆS OGSÅ: Den klassiske walkman lever stadig

ANNONCE