Nyhed

Sangeren forlader rost indieband – få dage før albumudgivelse

GAFFA.dk – alt om musik

Gruppen udgiver deres andet album på fredag den 4. februar

Det eksperimenterende og roste engelske rockband Black Country, New Road udgiver sit nye, andet Ants From Up There fredag den 4. februar. Få dage tidligere offentliggør sanger og guitarist Isaac Wood (bagest på foto, med overskæg) dog, at han forlader bandet, skriver The Fader.

”Hej alle sammen, jeg har dårlige nyheder, og de er, at jeg har været ked af det og bange. Og jeg har forsøgt at gøre det usandt, men det er den slags tristhed og frygt, som gør det svært at synge og spille guitar på samme tid. Sammen har vi skrevet og indspillet sange, hvilket nogle gange har været fantastisk, men nu sker det mere og mere, at jeg er ked af det og trist, hvilket betyder, at jeg forlader bandet”, meddeler Isaac Wood på bandets Instagram.


Artiklen fortsætter nedenfor

Han siger videre, at han forlader bandet på trods af sine bandlemmer, som er seks af de bedste mennesker, han kender, og han roser gruppen og deres fans.


Resten af bandet fortæller, at de grundet Woods udtræden må aflyse deres kommende USA-turné, hvilket de beklager. De tilføjer, at de vil fortsætte med at lave musik under navnet Black Country, New Road, og at de allerede er i gang.

Bandet udgiver deres andet album præcis 364 dage efter debuten For the First Time, som GAFFAs anmelder var begejstret for.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Er vi uovervindelige uden solbriller?


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Black Country, New Road (@blackcountrynewroad)

ANNONCE