Nyhed

The Lemonheads kommer til Danmark, med 1992-klassiker under armen

GAFFA.dk - alt om musik

23. maj kan man opleve The Lemonheads i Pumpehuset, hvor de fejrer 30 års jubilæet af deres klassiske 1992 album It’s s Shame About Ray.

Er man typen, der finder et solidt slag 90’er-powerpop tiltalende, er der nu en oplagt mulighed for at få tilfredsstillet den del af øret. Evan Dando og co. byder nemlig på et glædeligt gensyn med albummet It’s a Shame About Ray, deres 1992-gennembrud, hvor de spiler hele albummet fra start til slut.

The Lemonheads er et band, der har eksisteret siden midten af 80’erne, men har alligevel gennemgået en del, fra den spæde begyndelse som et college punkrock-band. Først og fremmest er der jo netop dette album, bandets første rigtige kommercielle succes, der også blev fulgt med et ikonisk cover af Simon & Garfunkels ”Mrs. Robinson”. Der skulle ikke gå mange år, før bandet tog en pause, der strakte sig fra 1997 til 2005.


Derudover har bandet også oplevet en del rokader og udskiftninger af bandmedlemmer, der har resulteret i, at det eneste originale bandmedlem i dag er frontmand Evan Dando. Sidst man hørte fra bandet, var for tre år siden, hvor de udgav Varshons 2, så mon ikke man får et par skæringer derfra lige såvel.

Billetsalget starter fredag d. 18 februar klokken 10:00, via Live Nation og Ticketmaster.

LÆS OGSÅ GAFFA’s begejstrede anmeldelse af Evan Dandos solooptræden i Aarhus.


Varm op med titelnummeret fra klassikeren:

ANNONCE