Nyhed

Bærbar underholdning freestyler

GAFFA.dk - alt om musik

En lille ny projektor lover, at du både kan tage underholdningen med på farten, få et kæmpe lærred, og så kan den lave lyseffekter baseret på den musik, du afspiller

Der bliver i disse dage lanceret et sandt overflødighedshorn af nye gadgets på den store forbrugerelektronikmesse, CES, i Las Vegas.

En af de ting, der lige er blevet lanceret, er The Freestyle fra Samsung, en lille bærbar projektor, der har et specielt design, nærmest som en lygte. Den vejer kun omkring 830 gram og kan rotere op til 180 grader, så du kan få billedet stort set lige, hvor du måtte ønske det.

Den kan levere et billede på op til 100”, så der er masser af mulighed for at invitere alle vennerne på besøg til en koncert i haven, en film i huset, eller hvad du nu ellers skal bruge en stor skærm til.

Samsung oplyser i pressemeddelelsen, at den er udstyret med en masse automatik, der gør, at billedet justerer sig selv automatisk til såvel overflade det vises på, som omgivelserne.

Den understøtter eksterne batterier, så du kan tage den med væk fra stikkontakten, og du kan streame til den direkte fra din smartphone.

Den har i øvrigt også en funktion, så du kan bruge den som ambient belysning, og den indbyggede højttaler analyserer endda lyden, der afspilles, og tilpasser lyset, så den passer til musikken.

Den skulle ramme det nordiske marked her i løbet af første kvartal, men hvad prisen bliver, har Samsung endnu ikke oplyst.

LÆS OGSÅ: Nyt headset lover god lyd til den aktive sportsudøver

ANNONCE