Nyhed

De bliver store i 2022: Zar Paulo skyder året i gang med "Klap for fædrelandet"

GAFFA.dk – alt om musik

Bandet er i stald med navne som Joyce, Dopha og Fabräk

I GAFFAs januarnummer er Aarhus-post-punk-bandet Zar Paulo med i artiklen "De bliver store i 2022", og i dag udgiver de så en ny single, "Klap for fædrelandet". Hør sangen nedenfor.

"Klap for fædrelandet" består af nogle korte vers med dramatiske, dystre historier og et par småpolitiske statements, som så bliver kontrateret af det fællessangs- og -klap-inciterende omkvæd "Klap for fædrelandet".


"Det har været superspændende at arbejde med, fordi det mest åndssvage i hverdagen har tendens til at gå hånd i hånd med det mest dystre. Der er ikke langt mellem grin og gråd i 'Klap for fædrelandet". Når man er allermest deprimeret, har vi også ofte oplevet, at den mest naturlige reaktion er at grine," fortæller bandet i en pressemeddelelse.

Zar Paulo har over de sidste tre år udgivet en stribe singler på eget label, men har nu skrevet kontrakt med selskabet The Bank og kommer dermed i stald med markante navne som Joyce, Dopha og Fabräk, ligesom Hugo Helmig, der nu har indstillet karrieren, også udgav sin musik hos selskabet.

LÆS OGSÅ: GUIDE: De bliver store i 2022 – Danmark


Bandet har desuden turneret flittigt, og i sommeren 2021 fik de hele fem stjerner af GAFFA, da de optrådte på Parasol Festival i Odense.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Aarhus-kvintet leverer majestætisk festivalsæt

Hør "Klap for fædrelandet":

ANNONCE