Nyhed

Joe Rogan svarer på kritik fra Neil Young med flere: "Hvis jeg har pisset jer af, er jeg ked af det"

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg rammer ikke altid rigtigt"

Den populære og kontroversielle amerikanske podcastvært Joe Rogan har nu svaret på kritik fra blandt andre Neil Young, Joni Mitchell og Nils Lofgren, der har truet med at fjerne deres musik fra Spotify, hvis streamingtjenesten også er platform for Rogans podcast. Rogan er af mange, også en lang række sundhedseksperter, blevet beskyldt for at sprede misinformation om coronavacciner.

Rogan har blandt andet talt imod, at unge mennesker bliver vaccineret. Og han har oplyst, at han selv har brugt midlet ivermectin som behandling mod virusset. Det går imod anbefalinger fra læger og eksperter.

I en 10 minutter lang video på Instagram siger Rogan blandt andet:

"Jeg rammer ikke altid rigtigt. Jeg vil gøre mit bedste for at balancere disse mere kontroversielle synspunkter med andre folks perspektiver, så vi måske kan finde et bedre synspunkt."

Til kritikken fra Neil Young og Joni Mitchell siger han: "Jeg er virkelig ked af, at de føler det på den måde. Det ønsker jeg virkelig ikke. Jeg er fan af Neil Young. Jeg har altid været fan af Neil Young."

Henvendt direkte til Spotify siger han: "Jeg forsøger ikke at være kontroversiel. Jeg vil gøre mit bedste i fremtiden for at balancere tingene (...) Hvis jeg har pisset jer af, er jeg ked af det."

Ifølge Variety er Spotifys aktier faldet 25 procent siden årsskiftet, herunder seks procent i dagene 26.-28. procent.

LÆS OGSÅ: Spotify laver ny corona-mærkning efter kritik fra Neil Young

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Joe Rogan (@joerogan)

ANNONCE