Nyhed

Kendrick Lamar laver film med South Park-skabere

GAFFA.dk - alt om musik

Compton-rapperen har slået sig sammen med Matt Stone og Trey Parker 

Kendrick Lamar arbejder på en ny komediefilm i samarbejde med South Park-skaberne Matt Stone og Trey Parker samt Lamars egen forretningspartner Dave Free. Filmen bliver skrevet af komikeren Vernon Chatman, der også har en fortid hos South Park samt andre amerikanske  tv-programmer, blandt andet Conan O’Briens talkshow.

En pressemeddelelse fortæller ifølge Billboard, at ”filmen kommer til at afbilde fortiden og nutiden, der indhenter hinanden, når en sort mand gå i praktik som skuespiller i rollen som slave på et levende historisk museum og finder ud af, at hans hvide kærestes forfædre ejede hans.”


Produktionen er sat til at starte i foråret og kommer til at ske igennem Kendrick Lamar og Dave Frees eget produktionsselskab pgLang. Paramount kommer til at stå for udgivelsen, og filmen bliver tilgængelig på deres streamingtjeneste Paramount+.

Sidste år startede Kendrick Lamar og hans tidligere pladeselskabsdirektør Dave Free produktions- og medieselskabet pgLang, der kommer til at agere som både pladeselskab, tv-produktion, podcast/radio og endda bogforlag. Lamar annoncerede sidste sommer, at han ville forlade sit trofaste pladeselskab Top Dawg Entertainment, hvor han huseret de sidste 17 år og arbejder angiveligt på ”sit sidste TDE-album”. Rapperen var oprindeligt annonceret til Roskilde Festival i både 2020 og 2021, men er indtil videre ikke programsat til 2022.

LÆS OGSÅ: Nyt Kendrick Lamar-album på vej


ANNONCE