Nyhed

Nyt headset lover god lyd til den aktive sportsudøver

GAFFA.dk - alt om musik

Danske Jabra har lige lanceret et helt nyt headset, gearet mod sportsfolket, der gerne vil have god musik, et headset, der tåler lidt af hvert og har lang batterilevetid

For ikke så længe siden sendte Jabra en helt ny serie af headset på gaden i deres Elite-serie, og nu er de så klar med endnu et medlem, Elite 4 Active. Som deres tidligere headsets med mærket "Active" er det nye headset rettet mod sportsfolk, hvor headsettet bliver udsat for lidt af hvert, både vand, sved, støv og ikke mindst udfordringen med at skulle sidde fast i øret.

Elite 4 Active har fået en IP57-klassificering og er dermed beskyttet mod sved, vand og støv.

Jabra lover, at det nye headset har et ergonomisk design med et behageligt fit, og at det skulle sidde godt fast, når du træner.


Batteriet er lovet til at holde i syv timer, og så er der strøm til 21 timer mere i etuiet. Skulle du lige står og mangle lidt strøm, understøtter Elite 4 Active også hurtigopladning.


Headsettet er udstyret med aktiv støjreduktion, HearThrough så du kan høre omgivelserne, og så understøtter det Alexa, Google Fast Pair og Spotify Tap-afspilning.

Prisen bliver lige under 1.000 kroner og skulle allerede nu være at finde rundt om i landet.

LÆS OGSÅ: Tabsfri lyd på vej til AirPods Pro


ANNONCE