Nyhed

PREMIERE: NØX portrætterer et "bad trip" i video til MeToo-inspireret sang

GAFFA.dk – alt om musik

"Det var vigtigt for os at holde videoen simpel, for at holde fokus på rappen"

Den danske rapper NØX er klar med en video til sangen "Ulv" fra sidste efterårs debutalbum Walk of Shame. Nummeret er inspireret af MeToo-debatten og handler om en mand, der lokker en ung kvinde på afveje. Se nedenfor videoen, der er lavet af Ukendt Media.

“Han spytter hende ud som skrald på lossepladsen, ser hende løbe skrigende bort, som han godt vil ha' det,” lyder det blandt andet i sangen.

NØX har skrevet sangen, og nummerets beat er produceret af Xeren, der netop også har lagt beat til Tessas meget omtalte "diss track" til Thomas Blachman oven på hans kommentarer til hende under sidste års Zulu Awards.

LÆS OGSÅ: LEDER: “Når hun er så beskidt i munden, så er hun fandme også selv skyld i alt, der kommer hendes vej”

Videoen til sangen portrætterer et "bad trip" og er desuden første gang, Nøx står helt alene i en video – uden dansere, venner og lækre locations. 

"Det var vigtigt for os at holde videoen simpel, for at holde fokus på rappen. Jeg synes dog, at videoen er endt med at blive dejligt grim, syret og flækket," siger NØX i en pressemeddelelse.

Albummet Walk of Shame fik airplay på både P3, P4 og P6 Beat, NØX fik et P3-hit med "Mer' vil ha' mere", og GAFFAs anmelder var moderat positiv.

LÆS OGSÅ: Selverklæret slumpoet mangler de sidste meter på en ellers fin debut

Se videoen til "Ulv":

ANNONCE