Nyhed

Summer Bloom vender tilbage

GAFFA.dk - Alt om musik

Den nye kultur- og vidnesfestival vender tilbage til sommer og annoncerer nye navne

Endagsfestivalen Summer Bloom, der er en slags all-around festival, vender tilbage 14. juli ved Sandskredet i Geopark Odsherred og har allerede løftet sløret for de første dele af programmet. Festival byder på både musik, talks fra kunstnere, forskere og formidlere, forskellige lokale madproducenter samt eksperimenter og ekspeditioner for det yngre segment.

I den musikalske ende af programmet finder man indtil videre eee gee (billedet), der er stærkt på vej frem. Den danske sanger og sangskriver Emma Grankvist etablerede sig som en af Danmarks nye stærke sangskrivere allerede fra debutsinglen ”Favourite Lover” fra 2020, der blev  P3's uundgåelige og gik ind på nr. 1 på P3-listen ugen efter. Med sine sårbare tekster, catchy melodier og let-nostalgiske americana-udtryk skaber hun et charmerende univers, man let kan blive forelsket i og til på en lun sommerdag.


Derudover lægger jazzduoen Svaneborg Kardyb også vejen forbi og matcher de naturskønne omgivelser med deres minimalistiske og eksperimenterende lyd. Begge deres albums har naturen som omdrejningspunkt, og debutpladen ”Knob” hentede duoen to priser hjem ved Danish Music Awards. På seneste plade ”Haven” har duoen, der består af trommer og keys, lavet en hyldest til de danske landskaber. Med lyden af fuglefløjt og vindklokker over luftige synthesizere og lette, men faste trommer, er de helt sikkert et ideelt soundtrack til den danske sommer.

Sidst, men bestemt ikke mindst, vender dj-powercouple Emma Sehested Høeg og Jonas Visti tilbage bag pulten og forsætter med at holde sommeraftenen varm. Visti, der til daglig holder lytterne med selvskab på enten P8 Jazz, har rejst vidt og bredt og derved tilegnet sig et tilsvarende ekstensivt musikbibliotek. Ved siden af ham står hans partner, skuespiller og musiker Emma Sehested Høeg, der har vundet bred anerkendelse for teaterforestillingen Lolita for evigt, sin tv-serie ’Skyld’ på DR og senest med singlen ”Seducing My Life Away” under kunstnernavnet Dame Dearest.

Bloom har også annonceret de første talere, nemlig arkæolog Rubina Raja og biolog Hans Henrik Bruun, der går i dialog om årstidernes fortid. Derudover er der som sagt naturoplevelser for både børn og voksne med assistance fra naturformidlerne fra Geopark Odsherred. Bag hele herligheden står vidnes- og naturfestivalen Bloom, der for anden gang afholder deres sommersatsning.


Billetsalget er lige begyndt, hvor der bliver sat et begrænset antal early bird-billetter i salg. Early-bird billetter koster 275 kr. Billetter til børn under 13 år koster 125 kr. Herefter er prisen 390 kr. for voksne og 190 kr. for børn. Billetter kan købes HER

ANNONCE