Nyhed

TikTok vil bekæmpe antisemitisme

GAFFA.dk - alt om musik

Det sociale videomedie vil informere deres brugere om Holocaust og på den måde bekæmpe antisemitisme

Som på mange andre sociale medier trives antisemitisme på videomediet TikTok, og nu vil firmaet bag øge deres bestræbelser på at bekæmpe denne kedelige tendens.

I anledning af den internationale Holocaust-dag 27. januar lancerede de en portal, hvor deres brugere kan lære mere om denne historiske katastrofe og den konstante trussel af antisemitisme.

Denne portal finder brugerne, når de bruger fanen ”Discover” i app’en, hvor der bliver vist et banner, der hylder den internationale Holocaust-mindedag.

Banneret tager brugerne til en side med nogle TikTok-videoer lavet af jødiske brugere, som skal informere brugerne om, hvad der skete dengang.

Samtidig oplyser TikTok, at brugerne vil blive vist et banner, der opfordrer til at søge efter troværdige kilder, når de f.eks. søger efter Holocaust.

Endelig vil TikTok placere et permanent banner på videoer, der handler om Holocaust, der ligeledes skal opfordre til, at folk søger troværdig information.

Initiativet skal adressere problemet med folk, der nægter at anerkende, at Holocaust fandt sted, men internetmediet Techcrunch fortæller, at der er flere jødiske TikTok-skabere, der fortæller, at problemet med antisemitisme er så stort på platformen, at det ikke kan løses med et par pop-up-informationer.

LÆS OGSÅ: Soundbar skal bringe biograflyd hjem til stuen

ANNONCE