Nyhed

Bob Dylan kommer til København

Den 81-årige rocklegende besøger Royal Arena til september

Der er næppe nogen enkeltstående figur, som har været mere stilskabende og skelsættende i rockens historie end Bob Dylan.

Det var Dylan, som med sine album fra midten af 1960'erne viste, at rock- og popmusik kan handle om andet end teenagekærlighed - og Dylan har da også været forbillede for generationer af sangskrivere lige siden.

30. september er der så mulighed for at opleve den levende legende på dansk grund, når den 81-årige Dylan giver koncert i Royal Arena i København.


Billetter koster fra 790-1240 kroner plus gebyr, og er i salg fra onsdag den 13. juli klokken 10 via Live Nation og Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: Bob Dylan annoncerer ny bog

Koncerten i København er del af Dylans "Rough & Rowdy Ways World Tour 2021-24," som blev annonceret i september 2021 og indledt i Wisconsin et par måneder senere.


På den aktuelle turné præsenterer Dylan et sæt, der - som overskriften antyder - trækker på hans seneste studiealbum, Rough & Rowdy Ways.

Ved de amerikanske koncerter er der dog også blevet plads til udvalgte numre fra klassiske 1960'er-album som Blonde on Blonde og Nashville Skyline.

Telefonfrit show


Koncertarrangøren Live Nation oplyser i øvrigt følgende:

"Denne koncert er et "TELEFONFRIT SHOW", det betyder, at telefoner ikke er tilladt i salen under koncerten.

Hvordan fungerer det?


Når du ankommer til spillestedet, vil Yondr (det firma der står for telefontaskerne ved koncerten) have personale til rådighed for at hjælpe dig med at lægge din telefon i en aflåst og sikker taske, som du vil have med dig hele aftenen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har en nødsituation og har brug for at få adgang til min telefon? 

Du kan til enhver tid låse din telefonlomme op ved at gå til et dedikeret og afmærket område, beregnet til telefonbrug. Tøv ikke med at bede en Yondr-medarbejder om at hjælpe dig.


Hvorfor gør vi dette, og er det obligatorisk? 

Efter at have skabt denne telefonfri oplevelse på de seneste turnéer, tror vi, at det skaber bedre oplevelser for alle tilstedeværende.

Vores øjne åbner sig lidt mere, og vores sanser er lidt skarpere, når vi mister den teknologiske krykke, vi har vænnet os til. Og ja, det er ikke til forhandling (selvom der gives medicinske undtagelser for dem, der er afhængige af deres telefon til behandling)."


ANNONCE