Nyhed

Den amerikanske rapper 070 Shake kommer til Danmark

070 Shake bevæger sig som et spøgelse mellem hiphop, pop, alternativ, indie og r&b og sætter sit præg på hver af genrerne, før hun forsvinder igen

Bag kunstnernavnet 070 Shake finder man Danielle Balbuena. Hun har dominikanske forældre, men er opvokset i New Jersey. I gymnasiet var hun lidt af en outsider og havde en stor passion for poesi såvel som basketball. To ting, der er blevet afgørende for den rapper og artist hun er i dag. Hendes kaldenavn "Shake" refererer blandt andet til hendes eminente crossover-dribling.

070 Shake fik sit store gennembrud med udgivelsen af ep’en Glitter i 2018 samt nogle efterfølgende features på G.O.O.D. Music-udgivelser med Pusha T og Kanye West. I starten af ​​2020 gik hendes debutalbum Modus Vivendi i top 10 på Billboard Top Current Albums Chart og fik firstjernede anmeldelser fra Rolling Stone og NME. 

Tidligere på året udgav 070 Shake sit andet album med titlen You Can’t Kill Me. Et album, 070 Shake havde brugt meget energi på at regne ud, hvilken del af sig selv hun ville dele med verden på.

"For hvert album er det, som om du bliver afsløret mere og mere. You Can't Kill Me viser, hvor dedikeret jeg er til at være fri inden for musikken," fortæller hun i en pressemeddelelse. 


Med det nye album i bagagen er 070 Shake endelig klar til at give koncert i Danmark, og hun kan opleves i Store Vega den 12. oktober 2022. 

ANNONCE