Nyhed

Dua Lipa besøgte børn på sommercamp inden Roskilde-koncert

Popstjernen hilste på børnene i forbindelse med sin yogatræning.

Inden Dua Lipa stod foran tusindvis af mennesker på Orange Scene, havde en heldig gruppe af børn og unge fra foreningen Mindzone glæden af at hilse på superstjernen.

Det skete i forbindelse med, at Dua Lipa lånte de yogalokaler, som Mindzone havde lejet til deres årlige sommercamp.

“Vi blev ringet op af Dua Lipas manager, om at Dua Lipa gerne ville låne lokalerne, og så fik vi det ordnet på den måde, at hun ville komme ned og hilse på børnene efterfølgende,” fortæller Linn Tornholm, der er stifter af Mindzone.

Derfor kunne deltagerne af sommercampen få lov til at hilse på og tage et par billeder med verdensstjernen. En oplevelse, de sent vil glemme.

“Om morgenen kunne vi fortælle børnene, at de skulle være udenfor i dag, fordi Dua Lipa skulle låne lokalerne, og at hun ville komme ned og hilse på dem bagefter. De var superglade,” lyder det fra Linn Tornholm.

Mindzone er en forening, der blev skiftet i 2015 og arbejder med mental sundhed kombineret med fysisk aktivitet for børn og unge i alderen 10-19 år. Formålet er at opbygge børn og unges selvtillid og selvværd. Foruden sommercampen tilbyder Mindzone også ugentlige hold og online forløb.

ANNONCE