Nyhed

Mærkværdigt Instagram-opslag: Har Drake været tilbageholdt af svensk politi?

Rygterne har floreret i en uges tid, og nu antyder Drake i et Instagram-opslag, at rygterne taler sandt

Torsdag aften gik de sociale medier i selvsving, da et rygte om at hiphopstjernen Drake har været tilbageholdt af svensk politi, begyndte at florere. 

Mere præcist gik rygtet på at Drake var blevet anholdt for besiddelse af marijuana på en natklub i Stockholm, hvor superstjernen i sidste uge var på besøg. Han landede med sit privatfly i Stockholm onsdag aften og er siden blevet set flere steder i den svenske hovedstad. Det vides ikke, hvorfor Drake var på besøg i Sverige.

Det var Instagram-profilen DJ Akademiks der satte gang i rygterne, og i et opslag med sine fem millioner følgere, hævdede DJ Akademiks, at Drake var blevet anholdt. Det fik hurtigt hashtagget Free Drake til at sprede sig.

Drakes hold var dog hurtige til at afvise, at der var hold i rygterne. Det fastlog holdet over for The Hollywood Reporter. De fastholdt, at Drake opholdt sig på sit hotelværelse torsdag aften og ikke var varetægtsfængslet.

Det svenske medie Aftonbladet forsøgte at få en kommentar fra det svenske politi, der dog ikke ønskede at gå ind i sagen:

"Stockholms politi laver narkotjek 365 dage om året, men om vi har lavet kontrol på denne her natklub eller ej, eller om nogen artist er blevet anholdt, svarer vi ikke på", fortalte en talsperson for politiet til Aftonbladet.

Piben har fået en anden lyd 

Men nu har piben altså fået en anden lyd, fordi Drake netop har delt en række ferie-billeder på sin Instagram profil. På et af billederne (nummer tre i en foto-rulle) fremgår et officielt politidokument udstedt af det svenske politi, der antyder, at hiphopstjernen altså var på kant med loven. 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi)

Politidokumentet har titlen "information for dem, der er mistænkt for kriminalitet og efterfølgende er blevet tilbageholdt". Men hvad Drake præcist er blevet tilbageholdt for - og hvor længe han har været tilbageholdt - vides ikke. 

ANNONCE