Nyhed

Nu kan du købe livstidsbillet til stor svensk festival

Way Out West bortauktionerer NFTer, som giver ejermanden VIP-adgang resten af livet

Way Out West bliver den første festival i Skandinavien, som sælger livstidsbilletter i form af NFTer. De sælges gennem en såkaldt hollandsk auktion, som starter fredag den 8. juli på corite.com/wow.

Udover de tre NFTer, som sættes til salg i denne uge, opfordres fans til at skabe egne såkaldte "Wow moments."

Inden og under festivalen kan man indsende sine bedste festivalminder - og derefter købe sine egne minder som NFTer skabt ved hjælp af AI-teknologi. Hver uge udvælger festivalen et "Wow Moment," som belønnes med en tre-dages festivalbillet.

LÆS OGSÅ: På festival-roadtrip til Göteborg: Indfør svenske tilstande på danske festivaler

De Wow Moments, som sælges, vil også have en chance for at blive vist på storskærm under festivalen i Slottskogen i Göteborg, som del af det digitale "Wow Gallery". Det vil også være muligt at se både egne og andres Wow Moments i festivalens app.

"Festivaler handler om forskellige slags møder, og samtidig med at vi muliggør disse, vi vil også gerne have at vores gæster skal dele med hinanden - det her er et fælles eksperiment," udtaler Magnus OLsson, projektansvarlig hos arrangøren Luger, i en pressemeddelelse.

Way Out West 2022 finder sted fra 11. til 13. august og byder på navne som Thåström, Tove Styrke, Tame Impala og Nick Cave & The Bad Seeds. Du kan se hele programmet og købe billetter her.

 

ANNONCE