Nyhed

Nyt koncept forvandler din smartphone til en pladespiller

Japanske Yamaha Design Lab har lige lanceret et spændende koncept – en højttaler der kan gøre din smartphone til en pladespiller

Hvis du også er typen der savner den gode gamle pladespiller, og at flytte pickup’en hen til den rigtige skæring, er der – måske – gode nyheder på vej.

Yamaha Design Lab har nemlig lige lanceret et helt nyt koncept; en højttaler der forvandler din smartphone til en pladespiller.

Princippet er ganske smart, og enkelt i alt sin genialitet. Smartphonen lægges på en højttaler og en app starter op. App’en viser en plade der drejer rundt som på en klassisk pladespiller, og på højttaleren er der så en stylus, der føres ind på pladen.

Denne lille stylus læser så mønstret på pladen, og afspiller musikken gennem højttaleren.

Du kan ændre musiknummer ved at flytte den lille stylus ind på en ny skæring, ganske som en traditionel pladeafspiller, og du kan skifte album ved at swipe på skærmen.

Konceptet har fået navnet TurnT og er en del af Yahamas projekt ’Stepping out of the Slate’. Selvom det endnu ikke er et produkt der er tæt på at komme på gaden, så skriver Yahama Design Lab at TurnT er i gang med at blive testet - så vi kan jo alle håbe at det snart bliver et produkt vi kan købe i butikken.

Indtil videre må vi nøjes med at se, og læse om, de få eksemplarer Yamaha Design Lab har fremstillet til test.

LÆS OGSÅ: Endelig kan du flytte WhatsApp chat frit mellem Android og iPhone

ANNONCE