Nyhed

Shawn Mendes aflyser turné: Kommer heller ikke til Danmark

Sangeren Shawn Mendes har tidligere udsat sin verdensturné, nu aflyser han hele molevitten

Tidligere på måneden kunne verdensstjernen Shawn Mendes fortælle, at han havde brug for en pause, og for at trække stikket helt, på grund sit mentale helbred. Det betød, at han udskød sin kommende turné med tre uger.

Men nu skriver Shawn Mendes på Instagram, at han aflyse rhele sin turné i USA og Europa til og med den 11. juli næste år. 

'Jeg må desværre aflyse resten af min turné i Nordamerika og UK/Europa', skriver han i opslaget og tilføjer, at han havde forventet at være klar efter sin pause. 

Men det har altså ikke hjulpet på stjernens helbred. 

Shawn Mendes forsikrer dog sine fans om, at han ikke vil stoppe med at lave musik, og at han glæder sig til at se, hvad fremtiden bringer.

Turneen var i forvejen udskudt på grund af coronapandemien, men nu må hans fans vente endnu længere på at få et glimt af verdensstjernen. Den næste koncert, han ellers havde på programmet i Danmark, var til næste år i Royal Arena juli 2023. Men den koncert bliver altså ikke til noget.

Over for Ekstra Bladet fortæller DTD Group, der arrangerer koncerten i Danmark, at Shawn Mendes har bekræftet, at koncerten i Royal Arena er aflyst.

ANNONCE