Nyhed

Decorate Decorate vender tilbage

Efter mere end ti års radiotavshed vender det Københavnske postpunkband tilbage og giver jubilæumskoncert på Christiania

Tilbage i nullerne var Decorate. Decorate. et band, der formåede at tiltrække sig en del opmærksomhed på danske undergrundsrockscene. Med den roste debutskive Normandie og den lige så lovpriste efterfølger Instructions ramte de en særlig nerve i det danske musiklandskab.

Bandet overlevede dog ikke meget længere end udgivelsen af Instructions, og siden har der været stille omkring bandet i mere end et årti.

Til gengæld har man kunnet opleve bandets medlemmer i over et dusin forskellige andre bandkonstellationer. Eksempelvis har forsangeren Asbjørn Auring Grimm udfoldet sig i både Brother Grimm, White Pony og punkbandet Bug Chaser, ligesom han har udgivet en novellesamling.

I 2022 er der gået 15 år siden udgivelsen af den debut, der blev et gennembrud for alle bandets affilierede musikere.


I anledning af dette jubilæum har bandmedlemmerne besluttet sig for endnu engang at gå på scenen sammen for at spille en koncert dedikeret til debutskiven. Det bliver den 24. september på Christiania-spillestedet Loppen. 


Jubilæumskoncert er dog ikke blot en anledning til at fejre tidligere triumfer. Decorate. Decorate. har nemlig også nye numre liggende, forlyder det i en pressemeddelelse i anledning af jubilæumskoncerten.

Er man typen, der gerne vil score en billet til showet, så kan man finde linket via Loppens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: PRISMA: ”Det er en kæmpe tryghed at være sammen om musikken”


ANNONCE