Nyhed

Foo Fighters annoncerer hyldestkoncerter for Taylor Hawkins

Nyheden om Taylor Hawkins' alt for tidlige død sendte chokbølger igennem musikverdenen i slutningen af marts

Nyheden om Taylor Hawkins' alt for tidlige død sendte chokbølger igennem musikverdenen i slutningen af marts.

Nu hylder hans band og brødre i Foo Fighters ham ved to stort anlagte koncerter. Det sker med grønt lys fra Hawkins' familie, at Foo Figthers afholder to koncerter til Taylor Hawkins' ære. Koncerterne finder sted på Wembley Stadium den 3. september 2022 og i Los Angeles Kia Forum den 27. september 2022. 

De to store koncerter vil eftersigende også tælle en lang række uannoncerede special guests – inklusive musikere, der har været inspirerede af Hawkins, skriver Consequence of Sound. Billetsalget starter den 17. juni, og fans opfordres til at holde øje med bandets officielle hjemmeside, der pt. er fyldt med billeder af Taylor Hawkins. 


Foo Fighters siger følgende om Hawkins og de to koncerter: 

"Som en af de mest respekterede og elskede figurer i moderne musik gjorde hans enorme talent og fængende personlighed ham elsket af millioner af fans, jævnaldrende, venner og legendariske kollegaer verden over. Millioner har sørget over hans alt for tidlige død den 25. marts. Passionerede og dybfølte hyldester har lydt fra fans og musikere, som Taylor selv betragtede som idoler. 

Hyldestkoncerterne for Taylor Hawkins vil forene mange af disse artister, Hawkins' familie og naturligvis hans brødre i Foo Fighters for at ære Taylors minde og hans arv som et globalt rock-ikon. Hans bandkammerater og hans inspirationskilder vil spille de sange, han forelskede sig i, og de sange, han bragte til live."


Ud over annonceringen af koncerterne har Taylor Hawkins kone Allison delt sin første officielle udtalelse i forbindelse med hendes mands død:


ANNONCE