Nyhed

Gratis koncerter i forbindelse med Tour de France-start i København

Første weekend i juli er der cykelfest i Fælledparken, når FestiVélo fejrer Tour de France og dansk cykelkutur med gratis koncerter

Det bliver jo intet mindre end en sportshistorisk dag, når det navnkundige cykelløb Tour de France i år for første gang nogensinde indledes i København.

I forbindelse med dette bliver FestiVélo afholdt i Fælledparken. Arrangørerne håber på helt op i mod 20.000 gæster til en fejring af ikke bare Tour de France, men også af verdenens angiveligt bedste cykelby, nemlig København.

Blandt de attraktionern, som FestiVélo kan byde på, er der blandt andet blevet booket såkaldte Aftertour-koncerter. Fredag er der middagskoncert med Kalaha med Hilal Kaya i front, efterfulgt af Thomas Buttenschøn og sidst Efterklang.

Lørdag er det første musikalske indslag et DJ-set af Astrid Engberg, efterfulgt af fire koncerter bestående af MGP All Stars: Isso, The Raptiles og Alohomora, Mina Okabe, Aksglæde og Nicklas Sahl.

”Med FestiVélo vil vi skabe en kæmpe cykelfest, hvor alle kan være med. Det er vigtigt for os, at festivalens indhold appellerer bredt til så mange københavnere og gæster som muligt, så der både er noget for børnefamilierne og for de hardcore cykelfans,” udtaler Tine Eriksen Green, der er programchef for Tour de France i Københavns Kommune.

Udover Aftertour-koncerterne, vil der være aktiviteter for de fleste slags mennesker. Der er naturligvis storskærm, for dem der vil følge med i touren, PlayZone for børn og unge, hvor der er alt fra parkour og BMX show, til MGP-koncert og muligheder for fællesspisning, talks og øl-yoga.

Lørdag den 2. juli er der endda mulighed for at køre med på den officielle enkelstartsrute, om det så er med ladcykel, løbecykel eller alt derimellem.

Hele festivalens program kan findes på deres hjemmeside.