Nyhed

Hvem er ukendte Hvidt Flag, der skal spille på NorthSide? Vi har et bud!

Det tilsyneladende helt ukendte navn spiller på NorthSide fredag klokken 17

I dag begynder NorthSide med tre dages festival, denne gang på en helt ny festivalplads på Eskelunden i Aarhus-forstaden Viby et par kilometer fra den gamle i Ådalen.

På programmet finder man blandt andet det totalt ukendte navn Hvidt Flag, der spiller på Nova-scenen fredag klokken 17. Her er eneste beskrivelse på NorthSides hjemmeside, at "Info om artist kommer senere".

Da der på streamingtjenesterne ikke findes nogen kunstner ved navn Hvidt Flag, har der været en vis spænding på NorthSides sociale medier, hvor gætterierne er gået i gang. Er der tale om et dæknavn for en anden kunstner eller et helt nyt projekt? En festivalgænger håber på Kellermensch, hvis helt nye album Capitulism på coveret viser noget, der minder om et hvidt flag.


Vi har også et bud på GAFFA. I morgen udgiver Thomas Helmig nemlig en helt ny single med titlen "Hvidt flag", hvor han får selskab af Benjamin Hav, så vi gætter på Helmig – forhåbentlig med Hav som gæst. Det giver god mening, da Helmig skal spille en stor, nu næsten udsolgt koncert i Ceres Park i Aarhus 11. juni og dermed kan holde en slags generalprøve på NorthSide, hvor han gav en meget rost koncert i 2017. Han spiller også på Tinderbox, Roskilde, Smukfest, Owen Luft Festival, Tange Sø Festival og Knivholt i Frederikshavn samt to aftener i Malaga.

GAFFA har kontaktet både NorthSide og Thomas Helmigs booker Peter Sørensen, men ingen af dem har nogen kommentarer.

Senest fredag klokken 17 kender vi i hvert fald svaret.


LÆS OGSÅ: GUIDE: Her er juni måneds mest spændende festivaler

ANNONCE