Nyhed

Kom til gratis festival under Aarhus Festuge

Aarhus Volume inviterer i forbindelse med Aarhus Festuge til tredagesfestival - kvit og frit!

Lyder tre dage med festivalstemning og livemusik som noget for dig? Så vent, til vi fortæller dig, at det også er gratis!

Det er nemlig tilfældet, når Aarhus Volume inviterer til festival den 1.-3. september i forbindelse med Aarhus Festuge. Festivalen vil finde sted i det nye Volume Village-område, hvor der lige nu er ved at blive bygget et nyt spillested og kulturhus.

Derfor får festivalen også navnet Volume Village BETA, da der er tale om et næsten færdigt produkt, som er klar til at blive testet af.


“Vi er nu et sted i processen, hvor vi er klar til at invitere byen ind i området for at se og teste det af,” udtaler projektleder Sebastian Byrsting i pressemeddelsen.

Normalt ville Aarhus Volume på nuværende tidspunkt være i gang med forberedelserne til den årlige festival, Under Gaden. Men i år har kulturforeningen valgt at fokusere på at få færdiggjort Volume Village i stedet for. Under Gaden bliver derfor i 2022 erstattet af Volume Village BETA.

Med den gratis festival ønsker Aarhus Volume og Volume Village at fremvise det næsten færdige spillested, genoplive hele området og vise, hvad det kommer til at byde på de næste fem år. Formålet med Volume Village er at agere grobund og støtte for det kulturelle vækstlag i Aarhus.


I løbet af de tre dage vil der blive præsenteret mere end 15 live acts, et hav af dj’s og dj-kollektiver samt en bred palet af kunstnere.

ANNONCE