Nyhed

Megadeth udgiver single og annoncerer album

Megadeth annoncerer deres 16. album og har også smidt den første forsmag på albummet

Det er nu seks år siden, at fans sidst fik et nyt album fra det ikoniske thrash metal-orkester Megadeth. Selvom Dystopia alligevel var bandets 15. album, kunne de fleste anmeldere og fans enes om, at Megadeth stadig kunne holde kvaliteten så langt inde i karrieren.

Fra 2016 og frem til i dag er der så sket en hel del, både på verdensplan og mere personligt for især frontmanden Dave Mustaine og gruppens nu tidligere bassist David Ellefson. I Mustaines tilfælde var han i sit livs kamp mod halskræft og endte som sejrherre, hvilket resulterede i et skønt moment for fans til Megadeths koncert på Wembley Stadion tilbage i 2020.

Situationen med bassisten Ellefson har dog været af en mere betændt én af slagsen, da han sidste år blev beskyldt for at groome en mindreårig pige på internettet. Det endte med, at han blev smidt ud af bandet og blev erstattet af den midlertidige bassist Steve DiGiorgio, der spiller al bas på dette kommende album.


Det nye album er sat til at udkomme den 2. september 2022, og sammen med albummet kommer der til at være tre kortfilm, der udgives som fortæller forhistorien for deres ikoniske maskot Vic Rattlehead. Med denne kortfilm hører også albummets første single ”We’ll Be Back”, der er et hæsblæsende og dramatisk stykke thrash, lige som man kender Megadeth. Se kortfilmen og hør sangen under artiklen her.

LÆS OGSÅ: Rammstein - Mareridt til masserne

 


ANNONCE