Nyhed

Så kommer der surround sound til YouTube TV

Det er ikke kun på musiksiden at lyden skal være god – også når vi bliver underholdt på skærmen skal der god lyd til, og nu indfører YouTube TV så endelig surround sound

Det er flere år siden Google oprindeligt lovede at YouTube TV ville få surround sound, men nu er det løfte endeligt ved at bliver indfriet. Google har oplyst i et tweet, at de nu er begyndt at rulle surround sound ud på Google TV og Android TV-enheder.

I tweetet står der at læse at der kommer 5.1 surround sound til Google TV, Android TV og Roku-enheder.

Samtidig fortæller de også, at du faktisk ikke skal gøre noget som helst aktivt for at få det nye lydformat. Alt det kræver er at du har en understøttet enhed, så skulle der automatisk komme 5.1 surround sound på din enhed. Google har en side, hvor du kan læse, hvad der præcist kræves for at du kan modtage det nye lydformat.

Naturligvis skal du også have et højttalersystem der understøtter surround sound, men så er du også klar.

Google arbejder stadig på at få surround sound til at virke på Apple TV, Amazons Fire TV og spillekonsoller. Præcist hvornår det virker skriver de ikke noget om.

Ifølge Gizmodo skal YouTube TV-app’en have version 1.20, så hvis din app ikke har surround sound endnu, så tjek lige versionsnummeret. Det er muligt at du bliver nødt til at vente lidt endnu, hvis du endnu ikke har 5.1-lyd på din enhed.

LÆS OGSÅ: Nu er Chromecast med Google TV klar i Danmark