Nyhed

Stort navn melder afbud til Tinderbox

George Ezra har fået strubebetændelse og kommer alligevel ikke til Fyn

Opdatering: Erstatningen er fundet, det bliver Carpark North

Årets udgave af Heartland Festival på Fyn var hårdt ramt af aflysninger fra store navne som Lindsey Buckingham og John Fogerty. Og nu må endnu en fynsk festival se langt efter et af sine hovednavne.

Den 29-årige, britiske singer/songwriter George Ezra skulle have optrådt på weekendens Tinderbox-festival i Odense fredag aften, men har nu meldt afbud. Det fremgår af festivalens Facebookside, hvor arrangørerne har delt en besked fra sangeren.


"Jeg er blevet lagt ned af en ondskabsfuld omgang strubebetændelse, og lægen har givet mig besked på at hvile stemmen fuldstændig i to døgn," skriver Ezra og tilføjer:
"Jeg har at være tvunget til at aflyse koncerter, men den her er desværre ude af mine hænder. Så undskyld til alle, som havde planlagt at komme ned og se bandet og mig."

Der arbejdes ifølge arrangørerne på at finde en erstatning for Ezra, som skulle have spillet på festivalens Blå Scene fredag klokken 19.15. 

Der er heldigvis stadig masser af musik at komme efter på årets udgave af Tinderbox. Sent i aften (torsdag aften 00.30) giver Stormzy natkoncert på Rød Scene, og fredag kan man opleve blandt andre gendannede Kashmir, Aqua og hovednavnet Muse.


Festivalen kulminerer lørdag, hvor folkekære The Minds of 99 indtager Rød Scene i primetime klokken 20.45, efterfulgt af Imagine Dragons, som går på kvart over midnat.

LÆS OGSÅ: Tinderbox klar med de sidste navne – og spilleplanen

ANNONCE