Nyhed

Alive Festival fuldender årets musikprogram

Thy-festivalen Alive er nu klar med hele sit musikprogram, der består af i alt 22 artister

Siden 2009 har Alive Festival forvandlet den skønne natur i Thy til et musikalsk mekka, hvor musik, kunst og kultur mødes i én stor farverig blanding. I år er ingen undtagelse, og denne gang byder plakaten på hele 22 artister, der spænder bredt fra veletablerede navne som When Saints Go Machine og Hugorm til nye stjernefrø som Lucky LoEee Gee og Guldimund

Programmet byder således på lidt for enhver smag, og Alive Festivals kunsteriske ansvarlige Nicolai Demuth er da også ganske tilfreds med årets musikprogram: ”Vi synes selv, at vi har sammensat et stærkt program, der afspejler alt det, vi gerne vil som festival. Uanset hvem man er, vil der være noget ny musik at opdage. Samtidig er der også masser af navne, som allerede har en fast plads i mange hjerter. Der er helt sikkert musik, som kan inspirere og give store oplevelser til alle.”

Blandt artisterne finder man også hollandske DJ Marcelle, der er kendt for sine hårdtslående dj-sæt udelukkende mikset med vinyler, så hun kommer forhåbentlig til at lukke festen med stil lørdag aften. Ligeldes kan man se frem til hitmageren Yo Johnny og Ravi Kuma, der sammen skal skabe nattefesten fredag aften med hits som “Miami” og “Cardio”.


Ud over nattefesterne kan man se frem til store musikalske oplevelser fra blandt andet Lucky Lo, der med sit debutalbum Supercarry allerede har cementeret sig som en unik artist. Hendes musik spænder bredt fra dansable sange som “Ever!” til smukke og følelsesladede tekster, som på nummeret “Sunrise/Sunset”, og om muligt synger hun endnu bedre live end på pladen ifølge GAFFAs anmelder.

Også Blikfang er at finde på årets program, der trækker inspiration fra gode danske bands som TV2 og Kliché, og som laver finurlig dansksproget popmusik. Bremer/McCoy er ligeledes på plakaten, og de kommer, hvis man skal dømme mange anmeldere, til at fortrylle det nordjyske med duoens meditative jazz. 

Billetter til Alive Festival kan købes lige her.

Se alle 22 artister fra årets musikprogram nedenfor:


When Saints Go Machine

Efterklang

Hugorm


Santrofi (GH)

Joyce

Carl Knast


Brimheim

Sassy 09 (NO)

GOSS


PRISMA

Guldimund

Aysay


Yo Johnny

Blikfang

DJ Marcelle (NL)


Bremer/McCoy

Ydegirl

Lucky Lo (SE/DK)


Eee Gee

Julie Pavon

FVN


Gorgeous

ANNONCE