Nyhed

Lil Durks humanitære organisation leverer store mængder håndsprit til fængsler

Rapperen er ude i en god sags tjeneste

Rapperen Lil Durks (til højre på foto, til venstre ser man Lil Baby) humanitære non-profit organisation Neighborhood Heroes Foundation (NHF) har leveret 29.000 flasker håndsprit til fængsler i Illinois grundet det vedvarende problem med corona i amerikanske fængsler. Dette er blevet udført i samarbejde med både staten Illinois og non-profitorganisationen Chicago Votes, skriver Complex.

Tiltaget er annonceret på NHF’s Instagram side, hvor der blandt andet står: ”Pandemien har forstærket problemer, der berørrt vores fællesskabs medlemmer, der sidder i fængslet, og adgang til et sundt miljø er utvivlsomt et af dem. At have adgang til håndsprit er en nødvendighed, grundet den begrænsede adgang til rent vand i Illinois' fængsler. ”

Hvad der refereres til i NHF’s Instagramopslag, er det faktum, at man tilbage i marts måned havde fundet spor af forskellige sundhedsskadelige bakterier i to forskellige fængsler.


Lil Durk igangsatte Neighborhood Heroes Foundation tilbage i 2020 med missionen om at hjælpe marginaliserede fællesskaber i USA, som for eksempel med skoleremedier i udsatte områder og stemmeinformation.

ANNONCE