Nyhed

Rasmus Seebach udgiver ny, dansevenlig single – og har mere på vej

Med sin første single i 2022 annoncerer Seebach i sammenhæng med denne udgivelse, at han her til sommer smider en ep

Sidste sommer blev vi budt på den 80’er-inspirerede ”Så længe vi danser”, der var et bravt skud for at opildne til al den dans vi, i kraft af de sidste par år, desværre har skullet undlade. Nu er Seebach så klar med en ny udgivelse i form af den dansevenlige ”Livstegn”. Hør sangen nedenfor.

Seebach har i en pressemeddelelse forklaret, hvad nummeret drejer sig om: ”Livstegn handler om det, der forsvandt. Om de forhold, venskaber og perioder i livet, som var så intense, at de umuligt kunne vare ved. Om de mennesker og oplevelser, der kan være svære at slippe. De tanker, der vender tilbage til én og hvisker: hvad hvis det aldrig var sluttet? ”

Seebach-fans kan dog også glæde sig til mere musik i den nærmeste fremtid, da han nu også afslører at både ”Så længe vi danser” og ”Livstegn” er singler fra hans kommende ep ”4 Til Gulvet”. Udgivelsesdatoen er ikke fastlagt, men projektet lander engang her til sommer. Ep’ens titel henviser både til vendingen ”Four on the floor”, der refererer til en dansevenligt pumpende og pulserende stortrommerytme, og til det faktum, at ep’en består af fire sange.


”Det er en underlig tid, vi lever i. Der er meget at tænke over, meget at tage alvorligt. Jeg håber, musikken kan være med til at føre os tættere sammen, få os til at smile, synge – danse. For dét at danse – at feste til den nye morgen – er også at tage livet alvorligt. Det er det, jeg gerne vil opfordre til med min nye ep; at vi tager festen alvorligt. Jeg vil gerne skabe et rum til kærligheden, til musikken. Vi skal danse, mens vi kan,” forklarer Seebach videre i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Langelandsfestival klar med jubilæumsprogrammet

Hør ”Livstegn” her:

ANNONCE