Nyhed

Tivoli klar med programmet for årets Havefester

Tivolis Havefest vender tilbage i år, og den byder på sommerstemning som opvarmning til Fredagsrock, med både koncerter, dj-sæt og standup

Tivolis havefester blev introduceret som koncept sidste år, og var så meget en succes til, at det vender tilbage i år. Allerede fra fredag den 3. juni og alle efterfølgende fredag eftermiddage sommeren ud vil der imellem 16 og 19 blive afviklet sommerstemning på Plænen i Tivoli.

“I de tre sommermåneder inviterer vi hver fredag til Havefest i Tivoli med masser af musik, underholdning og god stemning rundt omkring i Haven, mens eftermiddag bliver til aften, og vi varmer op til Fredagsrock. Ved at smelte Havefest og Fredagsrock sammen forlænger vi gæsternes oplevelser om fredagen. Så tag dine venner eller kolleger med og sæt weekenden i gang i byens smukkeste og sjoveste omgivelser," udtaler Tivolis underdirektør og kulturchef, Frederik Wiedemann, i en pressemeddelelse.

De 12 fredage byder på en god blanding af nye popstjerneskud, såsom Mina Okabe og Dopha (billedet), lidt mere alternative bookinger såsom Kellermensch og Moses Hightower og etablerede/gamle kendinge såsom Johnson, Søs Fenger og Lis Sørensen. Derudover vil der også være stand-up sets, live-jazz og diverse dj-sæt.


Som Tivolis kulturchef udtaler: ”Programmet er sammensat, så vores gæster kan slappe af til fyraftenslounge, opleve et udvalg af tidens stærke live-kunstnere midt på aftenen eller danse til midnat med Københavns førende dj's.”

Havefest-musikprogram

Plænen kl. 19:00: 


Den 3. juni: Nicklas Sahl 

Den 10. juni: Søs Fenger 

Den 17. juni: Moses Hightower


Den 1. juli: Hjalmer

Den 8. juli: Mina Okabe 

Den 15. juli: Dopha 


Den 22. juli: Lis Sørensen 

Den 29. juli: Fyr og Flamme 

Den 5. august: Clara


Den 12. august: Kellermensch 

Den 19. juli: Kwamie Liv 

Den 26. august: Johnson 


LÆS OGSÅ: FESTIVALERNE ER TILBAGE: Få det ultimative overblik over sommerens musikalske begivenheder

ANNONCE