Nyhed

Clara drager på Danmarkstour i 2023 – med nyt album i ryggen

GAFFA.dk - alt om musik

Med kæmpehits i ryggen og et album ude senere i 2022 er den danske popkomet klar til at sprede festen ud til fans landet over.

Den kun 21 år gamle Clara Toft Simonsen har på få år allerede formået at slå igennem som en af Danmarks helt store popstjerner. Med hendes 2020-udgivelse Growing Up Sucks, hendes andet album, blev dette for alvor cementeret. Her serverede hun hårdtslående hits såsom Lord Siva-samarbejdet ”Nobody’s Lover” og ”Girl Like You”, der begge har været fast inventar i radioen og står med over 10 millioner streams.

For en lille måned siden bød den aarhusianske sanger på singlen ”Energies Don’t Lie”, et nummer hvor hun forsøger sig med en anden slags tekst og med en mere spatial produktion. Denne sang er første udspil fra den kommende skive, som der endnu ikke er en specifik udgivelsesdato på, men vi ved, at den udkommer engang senere i 2022.


Februar næste år byder Clara altså på de velkendte bangers, såvel som nye tracks, når hun vender forbi landets fire største byer. Siden hendes koncerter er blevet udskudt og aflyst over flere omgange over de sidste par år, udtaler Clara selv, at hun har ”... ophobet en kæmpe lyst til at komme tilbage og connecte med mit publikum på de bedste scener i Danmark”.

2023 Tourdatoer:

10.02.23 - København, Store Vega


11.02.23 - Aalborg, Skraaen

17.02.23 - Odense, Posten

18.02.23 - Aarhus, Train


Billetterne kan findes via Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: GAFFA’s anmeldelse af Claras 2021-optræden på GrimFest.

Varm op til både det nye album og koncerterne med den seneste single ”Energies Don’t Lie”

ANNONCE