Nyhed

Distortion introducerer nyt koncept for gadefester

GAFFA.dk - alt om musik

Gadefestivalen fjerner de store scener fra de små gader og samler dem i nye gadefester med mere plads.

Distortions gadefester afvikles i år med et nyt koncept, der bærer navnet Distortion X. Det drejer sig om, at de store scener flyttes fra de små gader og samles i nye, rummelige Distortion X-gadefester for at komme trangheden ved forrige års koncerter til livs. Der er desuden entré til alle X-gadefester, så man kan altså sikre sig en plads til de store scener, hvis man køber en billet.

Der vil være fire Distortion X-fester, som kan opleves på Rådhuspladsen onsdag den 1. juni og torsdag den 2. juni, under og ved siden af Langebro den 1. juni, samt i et afgrænset Distortion X-område på Vesterbro omkring Ingerslevsgade og bagsiden af Den Brune Kødby og DGI-byen den 2. juni.


Musikprofilen i Distortion X-festerne er defineret med hiphop, EDM, house og trance af artister fra ind- og udland. 

Af de offentliggjorte navne til Distortion X-gadefesterne er der eksempelvis tale om EDM-artister som TooManyLeftHands (Langebro 1. juni, Vesterbro 2. juni) og Faustix (Vesterbro 2. juni), hiphop-artister som Icekiid (Rådhuspladsen 1. juni), Lamin (Rådhuspladsen 1. juni) og Outlandish (Vesterbro 2. juni) samt et trance-lineup i forbindelse med Iboga Records’ 25 års jubilæum (Rådhudspladsen 2. juni). 

Gratis gadefest bliver mere afdæmpet


Festivalchef Daniel Toghill udtaler, at flytningen af de store scener vil gøre festerne vildere og den kendte gratis gadefest på Vesterbro mere afdæmpet.

– Det er en stor ændring, vi laver. Vores vilde scener bliver endnu federe og samles i områder under navnet Distortion X. Så hvis du vil til de vildeste fester, så skal du købe en billet til en Distortion X-gadefest. Samtidig bliver den velkendte gratis gadefest på Vesterbro mere afdæmpet, fortæller Toghill i en pressemeddelelse.

Distortion X-festerne åbner kl. 16:00 og slutter 00:00, bortset fra Langebro, som slutter 22:00. Billet til hver enkelt Distortion X-fest koster 200 kr. og aldersgrænsen er 18 år.


Distortion X-programmet:

Onsdag 1. juni


Distortion X Langebro
TooManyLeftHands: TooManyLeftHands + more to come

Distortion X Rådhuspladsen
Red Bull: Fouli, Lamin, Icekiid og Xabski + more to come

Torsdag 2. juni

Distortion X Vesterbro
Scene 1: Rope of Dope: Faustix, Outlandish, Nicki Pooyandeh, rosegold, RH, Yo Johnny
Scene 2: Culture Box: GÆO, Aja Gulris, MiniMalene, Nandu, Nilu, Tim Andresen
Scene 3: TooManyLeftHands: TooManyLeftHands + more to come

Distortion X Rådhuspladsen
Iboga Records: 25 Year Anniversary Tour feat. Liquid Soul Protonica Symbolic Gaudium Silent Sphere Reefer Decree Emok & Banel

Åbningstid: Kl. 16.00-00.00 – undtagen X Langebro kl. 16.00-22.00
Entré: 200 kr. for hver enkel X-fest. Aldersgrænse: 18 år.

Billetter: www.cphdistortion.dk

 


ANNONCE