Nyhed

Ildsjæl: Ankerstjerne møder Facebook-chef Rasmus Høgdall - “Vi er ikke langt fra, at man kan begynde at røre ting i det virtuelle rum”

GAFFA.dk – alt om musik

Så er der landet en ny episode af podcasten Ildsjæl, hvor Ankerstjerne og Ole Bjørn i dette afsnit introducerer en ny programrække, som de har valgt at kalde “To dumme musikere spørger en voksen”.

I denne Ildsjæl-speciel møder Ankerstjerne Rasmus Høgdall. Han er Creative Strategist hos tech-giganten Meta, der for ikke så længe siden gik under navnet Facebook.

I denne podcast har Ankerstjerne, og hans medvært, musikproduceren Ole Bjørn, sat sig for at blive klogere på emnet “The Metaverse”. De har derfor inviteret en “voksen” i studiet til at gøre dem og deres lyttere klogere på internetfænomenet.


Se et eksempel på, hvad “The Metaverse” er nedenfor – artiklen fortsætter under videoen:

En meget simpel forklaring af Metaverse er som følger: “Det er et internet, man kan træde ind i”. En forklaring, der næsten er for simpel til at rumme kompleksiteten af den omfattende teknologi. Rasmus Høgdall kommer derfor med en lidt længere forklaring, der stadig forsøger at indkapsle de mange muligheder “The Metaverse” rummer: 


“Metaverset er et massivt skaleret og indbyrdes kompatibelt netværk af realtime-renderede 3D- virtuelle verdener, som kan opleves synkront og vedvarende gennem AR, VR, MR af et ubegrænset antal brugere, der alle har en individuel følelse af tilstedeværelse og med kontinuitet af data såsom identitet, historie, rettigheder, objekter, kommunikation og betaling.”

Er du stadig lidt forvirret? Helt forståeligt, og Ankerstjerne og Ole Bjørn var om muligt endnu mere forvirrede efter den definition, end da podcasten startede. Men fortvivl ej, Rasmus Høgdall tager både dig og de to værter i hånden og skærer “Metaverset” ud i så tyndt pap som muligt. 

LÆS OGSÅ: ILDSJÆL: Ankerstjerne møder Alex Høgh – “Jeg havde fire måneder i helvede"


Lyt til podcasten, hvis du vil vide mere om virkeligheden 2.0, der måske kun ligger 15-20 år ude i fremtiden.

 

 




ANNONCE