Nyhed

Kira And The Kindred Spirits genforenes til Danmarksturné

GAFFA.dk - alt om musik

Reunion-turnéen sker i anledning af 20-års jubilæet for bandets albumdebut Happiness Saves Lives fra 2002. Det er bandets første turné i 15 år. 

Kira And The Kindred Spirits spillede deres debutkoncert på Rust i København, kort tid efter de udgav deres debutalbum i 2002. Nu vender de tilbage med en turné, der omfatter i alt 13 danske koncerter.

Der har dog været få genforeninger i det forgangne årti. Guitarist Rune Kjeldsen modtog i oktober 2018 Gudman-prisen, og bandet optrådte i den anledning med fem sange. Det følgende år gav de en enkeltstående koncert på Vega i København.


I deres seks aktive år fra 2001 til 2007 nåede Kira And The Kindred Spirits at udgive tre album, inden medlemmerne gik hver til sit, og Kira Skov gik solo. På cv'et kan de skrive over 450 koncerter i ind- og udland.

Nu tager bandet på landevejen igen for at vække genklang i den ånd, som deres sammenspil fremkalder.

Billetsalget starter onsdag den 23. marts kl. 10.00 via GigGum.


LÆS OGSÅ: Kira Skov – Rocktøsen har fundet ro

Medlemmerne fortæller desuden om deres begejstring i en pressemeddelelse:

“Det var faktisk, som om vi lige havde været der i går. Som om musikken og energien fra den tid lå latent derinde på harddisken og havde sit eget spor. Og det var sjovt at spille rock igen. Så nu tager vi en tur mere i manegen. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme rundt i DK igen.” - Kira Skov om de forrige og den nuværende genforening.


“Det Rockland, vi i sin tid skabte sammen, betyder meget for mig, og jeg kunne mærke, at det var tid til endnu et visit. Energien og vildskaben ligger stadigvæk i vores DNA, og der gik omtrent en time i øvelokalet, så var der ild i os igen, og vi var skarpere end nogensinde. Jeg glæder mig så meget, det bliver vildt!!” - guitarist Rune Kjeldsen.

"Alle oplevelserne, vi delte i de intense år, alle historierne, koncerterne. En tid, som har betydet rigtig meget for mig. Glæder mig til tage på landevejen med bandet i 2022!” - trommeslager Jesper Lind.

Koncerten på Rust den 2. juni er udsolgt, men bandet spiller yderligere 12 koncerter i Danmark.


Datoer for turnéen er som følgende:

02.06 RUST. København (UDSOLGT)

04.06 Kun For Forrykte Festival 


02.09 Fanø Vesterland

13.10 VIFTEN. Rødovre

14.10 TOBAKSGAARDEN. Assens


15.10 TOBAKKEN. Esbjerg

20.10 POSTEN. Odense

21.10 STUDENTERHUSET AALBORG. Aalborg 


22.10 VOXHALL. Aarhus

26.10 PUMPEHUSET. København 

27.10 GIMLE. Roskilde


28.10 VERSHUSET. Næstved

29.10 STARS. Vordingborg

ANNONCE